Næringsliv

Trending:


Ny Rolls-Royce Arcadia – med helt avsindig prislapp

Prislappen er en superyacht verdig. Nye Rolls-Royce Arcadia Droptail koster nesten 270 millioner kroner – før skatt.


Advarer om ladekø: Dette er tidspunktet faren er størst

Det er lite elbilister frykter mer enn en ladestasjon uten ledige plasser.


Politiet etterlyser bilfører etter drapet i Nord-Odal

Politiet ber føreren av en Tesla model Y som passerte Skarnes rundt 23.30 torsdag, om å kontakte politiet.


Scannet nøkkel og stjal bilen til Leif Einar – så forsvant den fra kartet

Leif Einar Johnsen skulle kjøre kona på jobb tidlig tirsdag morgen. Han sto med nøkkelen i hånda, men bilen var vekk.


Ny Nissan Kicks 2025 bringer mange design- og komfortinnovasjoner

Den Nissan Kicks 2025 presenterer flere bemerkelsesverdige innovasjoner i design og funksjonalitet. I tillegg til en ny motor og muligheten for firehjulsdrift, bringer kjøretøyet overraskende designdetalje


Derfor bør du aldri bruke Auto

Kameraet ditt kan ikke tenke for deg, så glem å bruke Auto. Vi forteller deg hvordan du tar bedre bilder hver gang uten å ta en fotoutdannelse.


Test av Mini Countryman: Morsom, men er det nok?

Elektriske Mini Countryman sjarmerer med sitt solide interiør og morsomme detaljer, men skuffer samtidig på helt vesentlige punkter.


Test av Opel Astra Electric Sports Tourer: Plass og pris på topp

Nye Opel Astra Electric Sports Tourer er en elektrisk familiebil som ikke går spesielt langt, men så koster den heller ikke avskrekkende mye.


Trailer har truffet flere biler i Telemark

Fem biler skal være truffet.


Norske raggere gjør storinnrykk i Strömstad

Tradisjonen tro hadde mange norske bilentusiaster tatt turen til Strömstad skjærtorsdag for kjøring, fest og moro. Dagen er hellig, sier Mathias Johansen fra Sarpsborg.


Gearbox selges til Take-Two Interactive.

I takt med at skuta Embracer Group tar inn vann i stadig raskere tempo, har mange lurt på om Borderlands -utvikleren Gearbox vil bli nok et offer for det svenske forlagets økonomiske problemer. Det blir det heldigvis ikke. Gearbox selges av Embracer til Take-Two Interactive for 460 millioner dollar. Hele beløpet vil bli betalt i form av Take-Two -aksjer, og Embracer har til hensikt å selge aksjene for å motta kontantvederlag. Salget forventes...


MotoGP: Martin vant i Portugal – la skrekkvelten bak seg

Jorge Martin tok ledelsen på første runde og ga den aldri fra seg på vei mot seier i MotoGP-klassen i Portugals Grand Prix i roadracing.


Bilhold stadig dyrere – elbil koster minst

Å ha bil blir stadig dyrere. Men uansett hvilket prisnivå på ny bil man velger, koster elbilene minst per år, viser en ny rapport om bilhold i 2023.


Kolliderte med buss – kjørte videre med utløst airbag

En bilist som i natt kolliderte med en parkert buss på Sagene i Oslo, kjørte videre til tross for at airbagen var utløst.


Flere biler er involvert i en trafikkulykke på E6

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke ved Tangerudkrysset på E6 i Oslo i retning Gardermoen.


BYD setter rekord og selger nesten tusen biler på en enkelt dag

Sist lørdag (23/03) slo BYD sin egen rekord og hadde den beste salgsdagen i landets historie. Totalt ble det solgt 963 biler gjennom forhandlernettverket, inkludert helt elektriske modeller og hybridmodellen Song Plus DM-i.


Ting du aldri må etterlate i bilen

Vi har tidligere snakket om viktige ting du bør ha i bilen, så nå er det på tide å dekke de tingene du ikke bør ha i bilen. Bilen er en så stor del av livet til mange, at vi har en tendens til å legge igjen alle slags ting i bilen, som oftest uten å tenke over potensielle konsekvensene. Denne listen er ikke begrenset til bare ting, det er for eksempel aldri greit å forlate små barn eller kjæledyr i bilen, selv om det bare er for et kort øyeblikk. Klikk gjennom dette galleriet og bli kjent med tingene du aldri bør la være igjen i bilen.