Nyheter

Trending:


Super Hooligan - rå gateracer fra Indian

Indian har fått med seg MC-racer og custom-bygger Roland Sands til å lage en rå «Flat Track» Super Hooligan. Prisen er 312.900 kroner.


Ut mot Tesla: – «Jojo-priser» og gratis markedsføring

300 biler vil muligens flomme over markedet, samtidig som Tesla kutter prisene. Det tror ekspertene vil påvirke bruktbilprisene.


Steam-spill fjernes fra Tesla-biler

For to år siden ble det kunngjort at Tesla Model S og X ville få Steam-støtte, noe som gjorde det mulig å spille spill som Cuphead og The Witcher 3: Wild Hunt på bilenes infotainmentsystemer. Men av en eller annen uklar grunn har Tesla nå endret syn på dette, og via Electrek.co avsløres det at denne funksjonen blir fjernet uten videre varsel. Alt som nye Tesla-eiere har blitt fortalt om årsaken er: "Tesla oppdaterer spillcomputeren i Model X, og...


Reagerer med vantro mot Tesla: – Ingen ønsker amerikanske tilstander

Streiken har vart i syv måneder, og arbeidere flys inn for å gjøre de streikendes jobb.


Formel 1: McLaren overrasker med legendehyllest – bytter farge på bilen i Monaco

McLaren-førerne Lando Norris og Oscar Piastri blir ikke å se i sine vante oransje biler under Monacos Grand Prix. I stedet skal de hylle avdøde Ayrton Senna.


Test av BMW i7 xDrive Protection: – En elektrisk festning

I oljenasjonen og elbilens hjemland bør toppene gå foran med et godt eksempel. Hva er da mer naturlig enn at Kongen og statsministeren kjører elektriske BMW i7 xDrive Protection?


Furiosa: A Mad Max Saga - Videoanmeldelse

George Miller tar oss med tilbake til Ødemarken i en prequel-historie som kretser rundt Fury Road's Furiosa.


Ting du aldri må etterlate i bilen

Vi har tidligere snakket om viktige ting du bør ha i bilen, så nå er det på tide å dekke de tingene du ikke bør ha i bilen. Bilen er en så stor del av livet til mange, at vi har en tendens til å legge igjen alle slags ting i bilen, som oftest uten å tenke over potensielle konsekvensene. Denne listen er ikke begrenset til bare ting, det er for eksempel aldri greit å forlate små barn eller kjæledyr i bilen, selv om det bare er for et kort øyeblikk. Klikk gjennom dette galleriet og bli kjent med tingene du aldri bør la være igjen i bilen.


Eldre mann har sin klassiske Chevrolet Corvette 1959 stjålet midt på dagen

Dave Lechthaler, en 80 år gammel bilentusiast, hadde sin dyrebare Chevrolet Corvette 1959 stjålet fra sitt hjem i Oakland, USA, midt på dagen