Motor

Trending:


Første elektrifiserte Lamborghini

Lamborghini Revuelto er intet mindre enn merkets første supersports V12 hybrid HPEV. Se masse bilder! Ok, det var mange bokstaver, så la oss først forklare hva dette er for noe. V12 skjønner alle, så også den kommende Lamborghini Revuelto er utstyrt med en slik stor forbrenningsmotor med sin herlige lyd. Hybrid betyr som kjent at […] Innlegget Første elektrifiserte Lamborghini dukket først opp på Bil24.no.


F1, noen av de vakreste Ferrariene i historien

For noen dager siden ble den nye Ferrari SF-23, en-seteren som skal kjøre i Formula 1 -VM helgen 5.-7. mars i Bahrain, avduket i Fiorano. Cavallino Rampante har blitt et ikonisk merke i racingverdenen både for sine suksesser, men også for sine ekstremt vakre og raffinerte modeller. Noen historiske en-setere fra Ferrari er fortsatt blant de dyreste bilene i verden, og en sjelden vare for de mest ivrige og velstående samlerne. I kjølvannet av denne Ferrari presentasjonen prøvde vi å tenke på hva som kan være noen av de mest ikoniske modellene i historien.


Lamborghini runder 60 år

Her er historien om hvordan hovedkvarteret til den rasende oksen har utviklet seg. Det hevdes at Ferruccio Lamborghini bestemte seg for å lage egne superbiler etter et uheldig møte med en lettere arrogant Enzo Ferrari, og for å ta en slags revansje skulle han lage mye bedre sportsbiler. En ting vi vet med sikkerhet er […] Innlegget Lamborghini runder 60 år dukket først opp på Bil24.no.


Marquez-Oliveira-hendelsen: Pecco Bagnaias alvorlige jibbe

Portimao-vinneren har sitt å si om episoden, og vender også tilbake til kontroversen som fulgte Sprint Race.


KG viser fram nye modeller

Nå vet vi også litt mer om rekkevidden til KG Torres EVX. I forrige uke ble det klart at koreanske SsangYong skifter navn til KG Mobility, og at RSA skal stå bak merkets satsting i Skandinavia. Nyheten ble timet inn mot den viktige messen Seoul Mobility Show, og denne åpnet dørene for pressen så sent […] Innlegget KG viser fram nye modeller dukket først opp på Bil24.no.


MotoGp 2023: alle ryttere, nummer og sykkelfarger i bilder

Den fullstendige listen over deltakere i verdensmesterskapet i motorsykling 2023


Først bilder av BMW i5

Ny BMW 5-serie Sedan får også en helelektrisk søster, og da skal det ikke stå på testingen. 1972 var et stort år for BMW. Ikke bare ble det som i dag er BMW M opprettet, men også den aller første generasjonen av 5-serie ble født det året. Modellen som balanserer mellom kjørekomfort og sportslige egenskaper […] Innlegget Først bilder av BMW i5 dukket først opp på Bil24.no.


Top Gear i fare etter vertens bilulykke

På tampen av fjoråret var Top Gear-vert og programleder Freddie Flintoff involvert i en høyhastighetshendelse mens han var på settet til serien, et krasj som resulterte i at TV-personligheten måtte flys til sykehus etter å ha pådratt seg ansiktsskader og brukne ribbein. Nå, tre måneder senere, har BBC kunngjort at de ikke vil fortsette å filme den nåværende sesongen av showet, og at de vil lansere en gjennomgang av showets retningslinjer for...


Elvill elektrisk pol til pol-tur i gang

Chris og Julie Ramsey har startet på sin eventyrlige ferd fra Nordpolen til Sydpolen ‒ i en helelektrisk Nissan Ariya. For det første skulle det ikke være mulig å kjøre fra pol til pol i en SUV, ingen kjøretøy har noensinne tilbakelagt en slik strekning, og for det andre skulle det iallfall ikke være mulig […] Innlegget Elvill elektrisk pol til pol-tur i gang dukket først opp på Bil24.no.


Volkswagen Golf GTI Clubsport blir til "Hulk"

Den tyske tuningeksperten Jms Fahreugteile har tilpasset Volkswagen Golf Gti Clubsport med et kit som inkluderer en lysegrønn farge, Barracuda Racing-felger, tilpasset fjæring, frontsplitter, bakdiffusor og vinge. Til tross for det imponerende utseendet har den turboladede 2.0-motoren ikke blitt modifisert, og beholder sine 296 hk og 400 Nm dreiemoment. Bilen er oppkalt etter Hulken, en berømt Marvel-karakter. Et nytt sett med Barracuda Racing-hjul fullfører det nye utseendet.


Viktig steg for elbilen Renault 5

Den aller første elbilen basert på den nye plattformen kalt CMF-B EV, selveste Renault 5, tar nå et viktig steg mot serieproduksjon neste år. Mange vet nok hva begrepet «mule» henviser til, kanskje spesielt etter å ha sett filmen med samme navn med selveste Clint Eastwood i hovedrollen. For nei, vi tenker verken på muldyret […] Innlegget Viktig steg for elbilen Renault 5 dukket først opp på Bil24.no.


Den elektriske superbilen på over 320 km/t: Qiantu K50, lynet fra øst

Elbiler som Rimac Nevera, Pininfarina Battista og Aspark Owl er kjent for sine utrolige akselerasjonsegenskaper. En ny kinesisk superbil, Qiantu K50, lover å utfordre disse modellene. Qiantu K50 er produsert av Qiantu Motors, et kinesisk bilfirma grunnlagt i 2016. Foreløpig produseres K50 i små serier for hjemmemarkedet. Qiantu K50 er også klar til å selges i vestlige markeder, takket være en avtale mellom Qiantu Motors og den amerikanske oppstarten Mullen Automotive.


Bilmerkene med de beste og dårligste garantiene

Forbrukerrådet har rangert hele 39 bilmerker, og det er en ny ener og et billigmerke på 2. plass. Det å kjøpe en ny bil er en ganske så stor investering. Faktisk er det bare bolig og fritidsbolig som rager over når det kommer til den økonomiske størrelsen, så det lønner seg å sjekke alle aspektene […] Innlegget Bilmerkene med de beste og dårligste garantiene dukket først opp på Bil24.no.


Årets dyreste: Ferrari 250 GT til 18 millioner dollar

Prisen på «Årets dyreste auksjonsbil» ble nær fordoblet da Gooding & Co solgte en Ferrari 250 GT SWB California Spider for 18 millioner dollar i Florida.


Schuppan 962 CR, den eksklusive og sjeldne hyperbilen fra 1990-tallet var en 600-hestekrefters ildkule

Schuppan Porsche 962 CR er en superbil som ble produsert i et begrenset opplag på 1990-tallet, basert på den berømte Porsche 962, en racerbil som dominerte utholdenhetskonkurransene i mange år. 962 CR hadde en aerodynamisk design, utviklet av den britiske designeren Peter Stevens , som også hadde jobbet med McLaren F1. Bilen ble bygget rundt et monocoque-chassis i karbonfiber, med et karosseri også laget av karbonfiber for å redusere vekten. Motoren var en 3,3-liters sekssylindret med to turboladere som var i stand til å utvikle 600 hk ved 7000 o / min.


Frykt i MotoGP, Marquez treffer Oliveira i høy hastighet, bilder

En marerittaktig start på verdensmesterskapet for Marc Marquez: Honda-føreren havnet i siktet til både kritikere og fans for ulykken han forårsaket på den tredje runden av Portugals MotoGP Grand Prix, da han overdrev en bremsemanøver og traff Aprilia-rytter Miguel Oliveira. Den katalanske stjernen, som umiddelbart ba om unnskyldning til portugisiseren, ble buet ut av Portimao-publikummet, rasende over hjemmepilotens krasj, og etter racet ble han straffet av race-kommisjonen for sin feil. Løpskommisjonen bestemte seg for å straffe den åtte ganger verdensmesteren med en dobbel lang rundetid som skal presenteres s ved neste argentinske Grand Prix i Rio Hondo.


Aiways U6: alt du trenger å vite om den elektriske coupé-SUV-en

Aiways U6 2023 er Kinas nye elektriske SUV coupé llsportsbil. Med et aerodynamisk design, 218 hk og avansert tilkobling skiller den seg ut i et voksende segment. Den har typisk coupé-SUV-styling, en lang, strømlinjeformet hale, en horisontal front uten luftinntak og et minimalt interiør med en 14,6-tommers midtskjerm. Utstyrt med en 160 kW (218 hk) elektrisk motor og 63 kWh batteri, har den en rekkevidde på 400 km og akselererer fra 0 til 100 km/t på 6,9 sekunder. Likestrømslading varierer fra 20% til 80% på 35 minutter. Prisen er ennå ikke offisiell, men anslås til mellom 40 000 og 45 000 euro.


Garasjejekk: Velg riktig jekk til ditt bruk og din bil

Et verktøy som er helt nødvendig om du skal skifte til sommerdekk selv er en garasjejekk. Her finner du riktig jekk til ditt bruk og din bil.


Spesialdekk øker rekkevidden for elbiler

Ved å sko elbilen riktig, skal det være mulig å kjøre lengre mellom hvert ladestopp.


Episke dueller mellom historiske biler: feil mann betaler! Bildet

Kontakt mellom to enkeltseter av høy verdi kan forårsake svært store skader.


Paul Walkers Brian O'Conner ser ut til å ha en rolle i Fast X

Selv om det virket som om Fast and the Furious -serien hadde bundet opp historien om Brian O'Conner i Furious 7, etter Paul Walkers tragiske død, virker det nå som om den kommende Fast X vil se karakteren komme tilbake. Når han snakker med Total Film (takk, GamesRadar), har Vin Diesel snakket om O'Conner og lagt til at sagaen ikke vil ende uten å si farvel til Walkers karakter. "Det øyeblikket i 2013 da verden slet med tapet, tok studioet en...


Golfreiser: vi oppdager "Carimate Castle"

Fordyp deg i den store tradisjonen til Carimate Castle Golf Club, et sted som kombinerer historie, sport og avslapning i en unik og eksklusiv setting. En historie som begynte tilbake i 1962, et eksempel for enhver eiendomssatsing av enhver entreprenør som er interessert i å holde respekten for miljøet som en prioritet. Klubben ligger i vakre omgivelsene i Lombardia, og tilbyr sine besøkende en uforglemmelig opplevelse takket være sin fascinerende historie og tjenester av høy kvalitet.


Lamborghini plug-in hybrid: siste spionbilder og hva du kan vite før avdukingen

Lamborghini har kunngjort at de i morgen, 29. mars, vil avduke sin nye superbil, kjent som Lamborghini LB744. Dette vil være merkets første plug-in hybrid superbil fra Sant'Agata Bolognese (Italia) og vil inneholde en ny neste generasjons V12-motor. En spionvideo publisert av youtuber Varryx viser den nyeste Lamborghini LB744-prototypen som gjennomgår veitester i nærheten av den italienske fabrikken. Den endelige designen er skjult under et tynt kamuflasjebelegg, men videoen viser tegn høyspenningssignaler på bilen, noe som bekrefter tilstedeværelsen av en hybridmotor.


Sportslige Ioniq 5 N gjennom ekstreme tester

Årets bil i verden 2022, Hyundais Ioniq 5, får snart en langt sprekere søster. Og denne brøytet seg nylig fram i Arjeplog. Som flere andre ser Hyundai motorsporten som en perfekt plattform til å utvikle biler, og har blant annet vært på plass i rally-VM siden 2014. Det har også ført til en helt ny […] Innlegget Sportslige Ioniq 5 N gjennom ekstreme tester dukket først opp på Bil24.no.


Autonom kjøring: Her er de 5 beste aksjene som innoverer måten vi kjører på. Inneholder amerikanske aksjer.

Autonom kjøring har et enormt potensial for å revolusjonere transportindustrien. Markedsstørrelsen gjør det veldig attraktivt for store bil- og teknologiselskaper. Med så mye på spill, er det klart at autonom kjøring er en av de viktigste teknologiske fremskrittene å se på i de kommende årene. Investorer som tror på disse fremskrittene, kan se etter muligheter innenfor dette rommet med høyest avkastning. Verdipapirer innenfor denne listen er...


Husk å påregistrere bobilen og motorsykkelen

Det føles kanskje ikke slik, men våren er snart her. Og de som børster støvet av bobiler, veteranbiler og motorsykler må huske på en viktig ting. Statens vegvesen introduserer stadig nye digitale løsninger som skal forenkle hverdagen, og en som tidligere har vært litt tidskrevende ble innført i september i fjor. Tidligere har eierne av […] Innlegget Husk å påregistrere bobilen og motorsykkelen dukket først opp på Bil24.no.


En bil må flyttes: bilder

Uhell på Monza for føreren av en historisk bil.


Marc Marquez fraværende i Argentina, broren Alex avslører hvordan han har det

Katalanerne håndterer ettervirkningene av Portimao både fysisk og psykisk.


Genesis Mint: den 100 % elektriske kompakte sportsbilen som erobrer Europa

Genesis, det koreanske bilmerket til Hyundai Group , utvider gradvis sin tilstedeværelse i Europa, med tanke på lanseringen av en ny elbil basert på konseptbilen Genesis Mint . Genesis Mint ble avduket på New York Auto Show i 2019. Autocar intervjuet Mark Choi, produktsjef for Genesis, som bekreftet intensjonen om å utvide modellutvalget for det europeiske markedet. Det nye kjøretøyet forventes å være mindre enn de nåværende markedsførte modellene, rangert under Genesis GV60 som størrelse, med sikte på å møte behovene til det europeiske markedet.


Mange bytter dekk for tidlig

Det er alltid deilig å sko bilen over på sommerdekk, men forsikringsselskap frykter at mange er for tidlig ute. Senest i går kunne meteorologene melde om at vinteren ikke helt hadde gitt seg i sør, og varslet om at det kunne komme snø selv nede i lavlandet. For selv om påsken lurer rett rundt hjørnet, […] Innlegget Mange bytter dekk for tidlig dukket først opp på Bil24.no.


Lamborghini Revuelto: 1015-hk, 350 km/t hybrid revolusjonerer superbilhistorien

Lamborghini Revuelto er den første hybridbilen i det italienske merkets historie. Den feirer Lamborghinis 60-årige historie med en kombinasjon av en V12-motor og tre elektriske motorer. Denne superbilen lover å være den raskeste produsert i Sant'Agata Bolognese. Den nye L545-motoren er den letteste og kraftigste V12 noensinne laget av Lamborghini, med en effekt på 825 hk og maksimalt dreiemoment på 725 Nm. Arvingen til Lamborghini Aventador når 350 km/t og akselerer fra 0 til 100 km/t på 2,5 sekunder. Lamborghini Revuelto forutser merkets fremtid, med sikte på å skrive et nytt kapittel i den globale supersportsbilhistorien.


Porsche utvider elbil-satstingen

Nå er det klart at også Volkswagen-gruppens «SUV-fabrikk» i Slovakia skal produsere den kommende helelektriske Porsche Cayenne. 2019 var startskuddet for Porsches elbilsatsting, for da kunne de presentere sin første rene elbilmodell, Porsche Taycan ‒ en elbil som det ruller nærmere 5.000 eksemplarer av bare her i Norge. Den har altså vært en suksess, og […] Innlegget Porsche utvider elbil-satstingen dukket først opp på Bil24.no.


Toyota RV-2, 1970-tallets revolusjonerende bobil, var en stasjonsvogn.

Toyota RV-2 var en revolusjonerende bobilkonseptbil som ble presentert i 1972. Dette unike kjøretøyet, designet for å møte behovene til fritids- og friluftsentusiaster, tiltrakk seg publikums oppmerksomhet med sin futuristiske struktur og innovative funksjoner.Toyota RV-2 hadde et sammenleggbart utvidelsessystem som gjorde det mulig å forstørre kjøretøyets interiør og gi sove- og fritidsplass.Toyota RV-2 ble designet for friluftsentusiaster og de som elsket å reise.


Pagani Huayra Dinamica Evo: ny one-off får 802 hk

Pagani presenterte den nye one-off Huayra Dinamica Evo, bestilt av en samler som er anonym. Det er et unikt eksemplar basert på Huayra Roadster, hvorav det italienske merket ikke ga mange tekniske spesifikasjoner. Utsiden av Pagani Huayra Dinamica Evo, har en brun fargetone (med gull aksenter) på sidene mens karbonfiberen i karosseriet er eksponert i midten. Utarbeidingen på interiøret skaper et samspill mellom lær, karbon, aluminium og fargene på karosseriet, - nyanser av rødbrun for en varm og rik atmosfære.


Opplyser rekkevidde til Kia EV9

Kia har sluppet flere detaljer rundt den kommende store SUV-modellen EV9, og det inkluderer også en rekkevidde og ladetid. Hyundai-gruppen har allerede to prisbelønte biler laget på Electric Global Modular Platform (E-GMP), Hyundai Ioniq 5 og Kia EV6, og nå er det klart for den tredje. Som kjent er alle gode ting nettopp tre, og […] Innlegget Opplyser rekkevidde til Kia EV9 dukket først opp på Bil24.no.


MotoGp, Alex Marquez vil starte foran alle sammen

Bezzecchi og Bagnaia på første rad, Luca Marini på syvende.


MotoGP, Fabio Quartararo er bitter: 'Vi kan ikke kjempe'

Verdensmesteren i 2021 analyserer vanskelighetene med sin Yamaha etter åttendeplassen i Portimao.


Fem nye biler kommer til Gran Turismo 7 denne uken

Hvis du har vært på utkikk etter en haug med nye biler for å utvide garasjen din med i Gran Turismo 7, bør denne uken være spennende for deg. Produsent Kazunori Yamauchi har tatt til Twitter for å tease at det kommer fem nye biler til spillet denne uken for å markere kirsebærblomstringen som starter i Japan, og når det gjelder hva disse kan være, selv om det ikke er gjort noen offisiell bekreftelse, lar et teaserbilde oss spekulere....


Gran Turismo 8 går grønt til verks med helelektrisk line-up

Neste utgave i den populære Gran Turismo-serien, Gran Turismo 8, har blitt annonsert med et helelektrisk utvalg av biler, og lover å levere det samme nivået av realisme og spenning som fansen har kommet til å forvente, men med et nytt fokus på bærekraftig kjøring. Overgangen til helelektrisk er dristig, men ikke helt uventet, ettersom flere og flere selskaper leter etter måter å redusere karbonavtrykket på. Gran Turismo 8 lover å levere en...


Nye røffe utgaver av Ford Ranger

Den populære pickupmodellen til Ford får ytterligere to nye medlemmer, og som med Ranger Raptor er de litt røffere i kanten. Den ubestridte sjefen i Ranger-familien er Raptor, og denne rovfuglen var på plass så sent som rett før jul og kan by på en V6-motor med 292 hk. Men det betyr ikke at Ford […] Innlegget Nye røffe utgaver av Ford Ranger dukket først opp på Bil24.no.


Historisk veiskille: Elbilene forbi bensinbilene

For et par tiår siden handlet det meste om bensinbiler. Men glansperioden er for lengst over, og i fjor ble de til og med slått av elbilene når det kommer til totale kjørelengde. I 2022 ble det registrert 174.329 nye personbiler her i Norge, ifølge statistikken til Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). På toppen av dette […] Innlegget Historisk veiskille: Elbilene forbi bensinbilene dukket først opp på Bil24.no.


Grønne biler: Kjendiser som kjører elbiler

Global oppvarming har dramatiske konsekvenser for hele verden, og det er på tide å gjøre noen alvorlige endringer. En av disse er å skifte til elektrisk bil! Det kan være en ganske dyr overgang, men det er derfor kjendisene leder an med stilige og miljøvennlige kjøretøy. Sjekk ut dette galleriet for å se hvilke stjerner som praktiserer grønne verdier.


Mitsubishi Moonstone: fremtidens elektriske crossover inspirert av verdensrommet

Mitsubishi og IED Turin har samarbeidet om å presentere Moonstone, en elektrisk crossover-prototype utviklet av 17 studenter fra masterprogrammet i transportdesign. Moonstone er inspirert av romfartstemaer og er et konsept som foregriper et mulig fremtidig Mitsubishi-multirollekjøretøy. Prosjektet, koordinert av Mitsubishis stilsenter, tar sikte på å kombinere robusthet og terrengmobilitet med de aerodynamiske kravene til elektriske drivlinjer. Ingen tekniske data er enda gitt, men designet inkluderer firehjulsdrift og fulldrift. Konseptet vil bli vist på Mauto, "National Automobile Museum", og kan komme til å delta i andre arrangementer som f.eks. Milan-Monza Motor Show.


Sommerdekk: Disse er best i test

Mønsterdybde på sommerdekk, når du skal skifte, og sommerdekkene som er best i test. Her får du alt du trenger å vite før du skifter dekk på bilen.


Forbrukerrådet vil ha info rundt vinter-rekkevidde

NAF står ikke alene om kampen om bedre informasjon rundt rekkevidden til elbiler, for også Forbrukerrådet vil ha informasjon om hvor langt disse ruller om vinteren. Det kan være skummelt å feilberegne rekkevidden til elbilen på vinteren, for vi har som kjent både dårlig vær og lange og øde strekninger her i nord. Men hvor […] Innlegget Forbrukerrådet vil ha info rundt vinter-rekkevidde dukket først opp på Bil24.no.


Unngå løse gjenstander i bilen

Det er snart klart for påske, og mange biler pakkes til randen. Men vær oppmerksom på at selv små gjenstander kan bli livsfarlige prosjektiler om de ligger løst. Det er lenge siden Kvikk-Lunsj, appelsin og en krimbok var standardutrustningen når folket skal på påskeferie, og nå handler det om å pakke med seg elektroniske tidstyver […] Innlegget Unngå løse gjenstander i bilen dukket først opp på Bil24.no.


Nye Renault Espace: Pioneren innen 5- og 7-seters biler utvikler seg videre

I 1983 presenterte Renault den første "voiture à vivre". Renault Espace har blitt et bilikon. I 2023 avduket selskapet New Espace, en 5- eller 7-seters SUV i C- og D-segmentet. Med et atletisk og elegant design tilbyr Esprit Alpine trim sportslighet og komfort. Interiøret har raffinerte materialer, kvalitetsmontering og et stort panoramatak i glass. Nye Espace er høyteknologisk og miljøbevisst, med en 200 hk E-Tech Full Hybrid-motor, lavt drivstofforbruk (4,6 l/100 km) og en rekkevidde på opptil 1100 km. Bestillingene åpner våren 2023.


Sett gjør klassiske 911 til en elbil

Denne nyheten må norske eiere av klassiske 911 få med seg. For første gang er et nytt «plug-and-play»-sett installert i en klassiske Porsche 911. Et problem med klassiske biler er at de forurenser, og det er allerede byer som forbyr slike biler i enkelte soner. Ja, som den MDG-styrte Oslo også har snakket om å […] Innlegget Sett gjør klassiske 911 til en elbil dukket først opp på Bil24.no.


Charles Leclerc angrer på Ferrari fra 2022

"Ikke bare har vi ikke fjorårets bil, men vi har tatt et skritt tilbake i ytelse.


MotoGP 23 kjører inn på PC og konsoller i juni

Milestone og Dorna Sports har annonsert at MotoGP 23 kommer til PC og konsoller i sommer. 8. juni for å være nøyaktig. Den kommende delen av den årlige motorsportserien sies å bringe noen nye funksjoner, samt de regelmessige oppdateringene av baner og kjørere. Vi blir fortalt at MotoGP 23 vil bli styrket med en "naturtro karrieremodus" som ser ut til å ta spillere på en reise for å bli en MotoGP-legende, og at dette vil inkludere ulike...