KINESISK MERKE LANSERER PICKUP INSPIRERT AV TESLAS CYBERTRUCK

Det kinesiske merket Dongfeng presenterte på bilutstillingen i Beijing en pickup som tydelig er inspirert av Teslas Cybertruck-modell.

Konseptet, kalt “Pick-up Concept”, etterligner mange aspekter av Elon Musks pickup, inkludert de skarpe, rette linjene, LED-frontlysene, skrå frontruten og til og med et campingtelt i lasteplanet, svært likt Cybertrucken.

Selvmordsdørene og de innfellbare trinnene er også trekk som tiltrekker seg oppmerksomhet i den kinesiske modellen. Karosseriet er imidlertid laget av et enklere materiale som etterligner rustfritt stål.

Innvendig har også pickupen et futuristisk design, med seter med uvanlig design, muligens laget av karbonfiber, og et rektangulært ratt.

Til tross for den store likheten, introduserer Dongfeng-konseptet noen subtile forskjeller. Kjøretøyets form er litt mer konservativ, med mindre “skarpe” karosserikanter.

Dongfeng avslørte at deres “Pick-up Concept” er bygget på en “skate”-type plattform, og dens motorer produserer imponerende 1.049 hk, noe som overstiger den kraftigste versjonen av Cybertrucken. Detaljer om ytelse eller en mulig lanseringsdato er imidlertid ikke offentliggjort. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonen.

2024-05-05T14:45:11Z dg43tfdfdgfd