Nyheter

Trending:


Rykte: Hot Wheels Unleashed er i ferd med å få en oppfølger

Hot Wheels Unleashed ble en kjempesuksess da det kom ut for to år siden med gode anmeldelser og høye salgstall (det ble raskt den største Milestone-hiten noensinne). Derfor forventet vi at det ville komme en oppfølger før eller siden, og nå ser det ut til at ting er i ferd med å skje. Den ganske pålitelige (når det gjelder lekkasjer) billbil-kun hevder at Milestone angivelig jobber med Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged, og at en kunngjøring er...


Toyota Yaris får flere krefter

5. generasjon hybrid gir den lille favoritten Toyota Yaris enda bedre ytelser, men det er ikke alt. Den får også bedre førerassistenter, blir enda mer digital og hakket mer stylet. Når det kommer til nybilsalget er det elbiler som gjelder, og inne på topplisten er det utelukkende elbiler. Foruten de fra Toyota. Nå er riktignok […] Innlegget Toyota Yaris får flere krefter dukket først opp på Bil24.no.


Bilen som banet vei for Hyundai

50 år etter at Hyundai Coupé Concept ble vist fram, kan det koreanske merket vise fram et nybygget eksemplar av den særs viktige bilen. For oss tok den store krigen som kjent slutt i 1945, men for de i Korea var dette bare starten på elendighetene. Etter krigen måtte Japan som en tapende part gi […] Innlegget Bilen som banet vei for Hyundai dukket først opp på Bil24.no.


Verdens rikeste racerkjørere: Topp 10 eiendeler

Rangeringen av de rikeste racerførerne på planeten.


John Lennons Rolls Royce Phantom V: den psykedeliske reisen til den ikoniske britiske bilen

Historien om John Lennon og hans Rolls Royce Phantom V er historien om en unik og eksklusiv bil som perfekt representerer 1960-tallets psykedeliske estetikk. Bilen, som ble kjøpt for 11 000 pund i 1964, var lakkert i dyp valentinsvart og utstyrt med et skreddersydd interiør, inkludert skrivebord, platespiller, bærbar TV og kjøleskap.Men i 1967 bestemte Lennon seg for at det var på tide med en makeover og fikk den lakkert i psykedeliske farger, noe som skapte et kunstverk på hjul.Et subversivt statement som gjorde denne Rolls Roycen til et ikon for 1960-tallets motkultur.


Kia EV9 lansert i Europa

Den fem meter lange bilen nærmer seg stadig forhandlerne. Se bilder av produksjonsmodellen. I slutten av mars kunne Kia endelig lette på sløret rundt den neste EV-modellen, og dette er også storesøsteren i serien som til nå består av Kia EV6. Den bilen ble like godt kåret til årets bil her i Europa, så Kia […] Innlegget Kia EV9 lansert i Europa dukket først opp på Bil24.no.


Til topps for 12. gang ‒ på rad!

Det er ingen over og ingen ved siden når det gjelder Autoindex, for her Lexus helt suveren. Autoindex tar tempen på skandinavisk bilhold, og mer spesifikt spør Loyalty-gruppen mange tusen bileiere om hvor forøyd de er med kundeforholdet. Dette er også viktig for bilimportørene, og ifølge Loyalty-gruppen bruker 26 skandinaviske bilimportører Autoindex for å måle […] Innlegget Til topps for 12. gang ‒ på rad! dukket først opp på Bil24.no.


Vil Lidar forbli sentrisk i fremtiden for autonom kjøring? Lær om selskaper som fremmer Lidar-teknologi. Inneholder amerikanske aksjer.

Light Detection and Ranging (LiDAR) bruker laser til å gjengi verden i 3D. Det har vært et viktig element i å lage selvkjørende biler. Nylig kunngjorde Tesla at de ikke lenger ville bruke denne teknologien i bilene sine og stilte spørsmål ved dens "smartness". Det er ennå ikke bestemt om denne teknologien fortsatt er avgjørende for autonom kjøring, men for de som satser i sin favør, har vi samlet selskapene som fremmer lidar-teknologi. Denne...


Bil i full fyr på E18 - vei måtte stenges

Nødetatene rykket ut til en bil som sto i brann på E18 i Ås i Viken. Det skal ikke ha vært eksplosjonsfare, men veien måtte stenges.


Utrolig oppdagelse i Nederland: 230 klassiske biler gjemt, noen lagret i en dekonsekrert kirke

En ukjent samling av 230 klassiske biler på et ukjent sted i Nederland. Det er vanskelig å forestille seg en så stor samling av biler, fra Lancia Aurelia Spider til Mercedes-Benz 300S Roadster og fra Alfa Romeo 2600 SZ til forskjellige Facel Vegas.Samlingen - nå oppkalt etter sin ene eier - ligger i Dordrecht, og har vært plassert på tre forskjellige steder, to bygninger og en nedlagt kirke.Det er en historie om lidenskap og et snev av mystikk som omgir Dordrecht, en by med 120 000 innbyggere i provinsen Sør-Holland.


Pinlig ! En ovn havner på panseret til en Ferrari F8 Tributo til 258 000 dollar

En gaffeltrucksjåfør i Kina hadde en dag å glemme da han ved et uhell mistet en ovn på panseret til en parkert Ferrari F8 Tributo. Bilder og videoopptak har dukket opp på nettet, og viser en profesjonell ovn som hviler på panseret til den italienske superbilen. Selv om omfanget av skaden er ukjent, vil panseret og støtfangeren foran sannsynligvis kreve omfattende reparasjonsarbeid. Det antas at ulykken skjedde da gaffeltruckføreren forsøkte å kjøre rundt fronten på den parkerte superbilen og lasten kom i ubalanse. Selv om gaffeltruckulykker ikke er uvanlige, er denne ulykken spesielt pinlig med tanke på det dyre kjøretøyet som var involvert.


Ecclestone langer ut mot Hamilton: "Maranello er ikke et aldershjem"

"Lewis Hamilton i Ferrari? De siste dagene har mer enn én fan latt seg fascinere av denne teorien fra "Daily Mail", ifølge hvilken den syvdobbelte verdensmesteren er i samtaler med Maranello om å skape et potensielt drømmeteam med Charles Leclerc.Årslønnen skulle ifølge den britiske avisen ligge på 40 millioner kroner. Ryktene ble imidlertid dementert av Hamilton selv, som blir værende hos Mercedes frem til utgangen av 2023.Selv den tidligere F1-sjefen, Bernie Ecclestone, ser ikke ut til å tro på en mulig overgang av Lewis til det italienske laget, og har gjort dette veldig klart.


Legendarisk Bentley solgt for 40 millioner

I år er det 100 år siden det første Le Mans ble kjørt. Og på startstreken sto det blant annet en Bentley, og denne lever fortsatt i beste velgående. Se bilder. Le Mans er et av verdens største racerløp, og utgjør sammen med Monaco Grand Prix og Indy 500 den såkalte trippelkronen i motorsporten. Den […] Innlegget Legendarisk Bentley solgt for 40 millioner dukket først opp på Bil24.no.


Dwayne Johnson bekrefter ny Fast & Furious-film for Hobbs

Vin Diesel og gjengen klarte ikke å holde Dwayne "The Rock" Johnsons retur til Fast & Furious-sagaen i Fast X hemmelig, så det tok heller ikke lang tid før ryktene om en ny Hobbs and Shaw dukket opp. Vel, lat som du nå blir overrasket. Johnson bekrefter at han og Vin Diesel i det minste har blitt enige om å legge fortiden bak seg, og dermed bestemt seg for å lage en ny, frittstående Fast & Furious-film med Hobbs i hovedrollen. Han sier ikke noe...


Jostein fikk sjokk da han kjørte Teslaen sin for første gang: – Livsfarlig

Kan Teslaen egentlig kjøre trygt på nordnorske veier? Jostein Starbo har store problemer i venstresvinger.


BMW 5-serien lanseres med innebygde videospill

Da den tyske bilprodusenten BMW presenterte sin nye 5-serie i forrige uke, var en av de store nyhetene at bilens infotainmentsystem også kan brukes til dataspill. BMW har inngått et samarbeid med det sveitsiske selskapet Airconsole, som skal forsyne 5-serien med en rekke spill. Ved lanseringen vil totalt 15 titler bli levert sammen med bilen, blant annet Go Kart Go, Golazo, Music Guess og Overcooked. Mobiltelefonen din vil fungere som...


Det Tesla nå gjør i Norge, bør bekymre konkurrentene

- Dette har vi ikke sett tidligere.


Fordeler og ulemper ved å kjøpe elbil

Elektriske biler har kommet for å bli. De første moderne modellene landet på markedet på 90-tallet, men det var først ti år senere at masseproduksjonen av elbiler tok av. Hvor mye vet vi egentlig om elbiler? Hva er fordelene og ulempene ved å kjøpe en? Hvis du har tenkt å skaffe deg ny bil, er det best å være fullt informert før du tar dette valget. Klikk gjennom galleriet for å få en oversikt over fordelene og ulempene ved å kjøpe en elbil.


Ellevill versjon av Mercedes-AMG GT 63

Hva sier du til 930 hestekrefter? Jepp, det har nemlig Brabus vridd ut av motoren til Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. For oss vanlige dødelige er en original Mercedes-AMG GT 63 S E Performance nesten i overkant av det vi kan takle. For her har AMG satt alle kluter til for å lage et […] Innlegget Ellevill versjon av Mercedes-AMG GT 63 dukket først opp på Bil24.no.


Her er 7-seters Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen viser nå en nærmere 5 meter lang ID. Buzz, og det betyr en versjon med plass til hele sju seter. At ikke alt handler om helelektriske personbiler er ID. Buzz et eksempel på. For det var en voldsom buzz rundt denne før den ble lansert, og mange ventet spent på hva tyskerne hadde fått […] Innlegget Her er 7-seters Volkswagen ID. Buzz dukket først opp på Bil24.no.


Bugatti bygger seg en skyskraper

Bugatti kan ikke være dårligere enn Aston Martin og Bentley, og byr på en 46 etasjers luksuskompleks som skal minne om Rivieraen. Det er åpenbart en ny trend at de luksuriøse bilmerkene setter sitt navn på nye boligkomplekser, og både Aston Martin og Bentley har på slike på gang i selveste Miami. Astons bygning skal […] Innlegget Bugatti bygger seg en skyskraper dukket først opp på Bil24.no.


Vector W2: 1980-tallets concept car med 625 hk som var inspirert av jagerfly .

Vector W2 var en av 1980-tallets mest futuristiske konseptbiler. Prototypen ble designet av Jerry Wiegert, grunnleggeren av Vector Motors Corporation, og lovet å ta bildesign, teknologi og ytelse til et nytt nivå.Formen på Vector W2 var inspirert av jagerflyene og racerbilene fra 1960- og 1970-tallet.Effekten var imponerende: et lavt, bredt og aerodynamisk karosseri med en linjeføring som så ut til å trosse tyngdekraften. I tillegg var bilen utstyrt med måkevingedører, noe som fremhevet det aggressive utseendet.


Plectrum, Superyachten med tre hydrogenmotorer på 15 000 hk flyr over vannet i 140 km/t.

Plectrum, Lazzarini Designs nye luksusyacht, vil bli en av de raskeste i sin klasse takket være de tre hydrogenmotorene på 15 000 hestekrefter.Med en toppfart på 75 knop er Plectrum designet med et hydrofoilsystem inspirert av America's Cup-katamaraner.Yachten er 74 meter lang og 15 meter bred når den ligger fortøyd eller forankret, og har plass til opptil seks gjester i seks lugarer pluss en eiersuite, to garasjer og mulighet for helikopterlanding. Plectrum er bygget utelukkende av karbonfiberkomposittmaterialer og skal etter planen komme på markedet i 2025 til en pris på rundt 80 millioner euro.


Audi revolusjonerer A6- og A7-serien for model year 2024, med enda mer ytelse og iøynefallende design

De nye funksjonene som venter luksusbilentusiaster for model year 2024 for Audi A6 og Audi A7 Sportback, har blitt avduket. Begge bilene vil være strømlinjeformede og tilby omfattende utstyr, og fronten på bilene vil ha en ny singleframe med "bikakemønster". De sportslige S6-, S6 Avant- og S7 Sportback-versjonene får en ny singleframe med innsatser i aluminiumslook og større luftinntak på sidene. Artikkelen avslører også nytt standardutstyr, med kamerabasert skiltgjenkjenning og Audi virtual cockpit plus er nå er tilgjengelig fra basic trim. Til slutt utvides fargeutvalget til 12 eksteriørfarger, inkludert Arkona hvit og Madeira brun.


Verdens første «Super Tourer»

Vi kjenner til uttrykket GT, Grand Tourer, men hva med ST? Vel, det står for Super Tourer, som den nye Aston Martin DB12 blir kalt. Ok, vi vet at forkortelser kan ha flere betydninger. Selv GT er ikke gitt, for det kan også vise til Gran Turismo, den italienske benevnelsen. Og det finnes allerede ST […] Innlegget Verdens første «Super Tourer» dukket først opp på Bil24.no.


En sniktitt på innsiden av Volvo EX30

Ikke bare får elbilmodellen Volvo EX30 en senterskjerm med det meste av info, men også noe så spesielt som en lydplanke. Og ja, et skandinavisk design. Volvo kommer med stadige drypp rundt sin nye potensielle storselger, nemlig den helelektriske SUV-modellen EX30 ‒ lillesøsteren til det kommende flaggskipet EX90. Elbilen skal vises fram offentlig 7. juni, […] Innlegget En sniktitt på innsiden av Volvo EX30 dukket først opp på Bil24.no.


Verdens første kvinnelige krasjdukke

Svenske Astrid Linder har blitt kåret til årets kvinne i bilindustrien. Og det er vel fortjent, for hun står bak verdens første kvinnelige krasjdukke i normal størrelse. Ok, dette kan høres litt snodig ut. Verdens første bekreftede bilulykke med et fatalt utfall skjedde nemlig 17 år før Karl Benz fikk patent på den første automobilen […] Innlegget Verdens første kvinnelige krasjdukke dukket først opp på Bil24.no.


Elektrifiserende gjenfødelse: BMW 5-serien fornyer og utfordrer fremtiden med stil, teknologi og kraft.

Gjenfødelsen av BMW 5-serie tar det bayerske flaggskipet til nye høyder. Med en fullstendig estetisk og funksjonell omarbeiding fremstår den mer imponerende med en aggressiv og iøynefallende design. Den nye cockpiten domineres av BMW Curved Display, som kombinerer instrumentering og infotainment. Men den virkelige revolusjonen skjer under panseret: 5-serien tar steget inn i den elektriske tidsalderen med i5-versjonene. Blant dem imponerer M60 xDrive med en dobbel motor på 601 hk, en akselerasjon fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder og en rekkevidde på opptil 516 km. En enestående utvikling for en bil som aldri slutter å forbløffe.


Aston Martin avduker den revolusjonerende DB12, en super tourer med en V8-motor på 680 hk.

Aston Martin presenterte den nye DB12-modellen, en supertourer-coupé som bryter normen sammenlignet med tidligere DB-er. For første gang har Aston Martin valgt å satse utelukkende på den biturboladede V8-motoren fra Mercedes-AMG, med en effekt på 680 hk og et dreiemoment på 800 Nm. I tillegg har bilen elektronisk styrt fjæring, elektrisk servostyring, en elektronisk styrt e-Diff-differensial bak, firetrinns ESP og en åttetrinns automatgirkasse med forkortet sluttutveksling. Kupeen har et nytt infotainmentsystem, en 10,25-tommers digital skjerm og fjerntilkobling via Aston Martin-appen. Coupéen har en muskuløs og aggressiv design med elementer knyttet til tradisjonen til den britiske produsenten.


Den sterkeste Range Rover Sport noensinne

Det er en ny sjef i Ranger Rover Sport-familien, nemlig en SV-utgave. Sport-utgaven til Range Rover har vært her siden 2005, og kom i 3. generasjonen så sent som i fjor og byr på et enda litt mer sportsligere utseende. Og mens vi venter på den rene elbilversjonen som er meldt inn til neste år, […] Innlegget Den sterkeste Range Rover Sport noensinne dukket først opp på Bil24.no.


Evolution Space, bilen som lover å vare i 50 år

Space, Evolutions elektriske signaturbil, representerer et "unicum" i sin bransje. Den er nemlig en sirkulærøkonomisk bil, dvs. en bil som kan brukes så lenge som mulig uten å skape avfall, samtidig som eieren kan spare penger.Space er åpenbart en bil som tar hensyn til miljøet, og derfor er den utstyrt med et batteri med en rekkevidde på 750 km som når 600 km på bare fem minutter.Den elektriske drivlinjen er et 40 kWh litium-ion-batteri som består av standardmoduler.


Polestar mister bakruten

Polestar 4 lanseres uten bakrute. Istedenfor får du et kamera som du også kan bruke til å stirre på baksetepassasjerene.


Mad rebel cow race, scener som fra den Ville Vesten langs en motorvei

En ku som rømmer på motorveien. Vi er i Oakland County, Michigan, USA, og scenen fanget av politibilens kamera ser ut som et filmsett.En politimann manøvrerer firehjulingen og prøver å gi retning til storfeet, patruljebilen stopper trafikken, mens cowboyen snurrer tauet og prøver å fange det med lasso, men med lite resultat.Etter noen minutter og flere forsøk fikk cowboyen det avgjørende kastet, og dyret ble fanget og brakt tilbake til flokken sin i utmerket tilstand.


Sniktitt på framtidens helelektriske Seven

Det kommer en elektrisk Caterham Seven, og på veien dit viser merket nå en prototype som de har laget. ‒ Enhver fremtidig EV-modell (elbil) vi produserer må være tro mot DNAet til Caterham ‒ lettvekt, moro å kjøre og førerfokusert. Hovedmålet for dette prosjektet er å utvikle et kjøretøy med et vektdelta på ikke mer […] Innlegget Sniktitt på framtidens helelektriske Seven dukket først opp på Bil24.no.


Autonom kjøring: Her er de 5 beste aksjene som innoverer måten vi kjører på. Inneholder amerikanske aksjer.

Autonom kjøring har et enormt potensial for å revolusjonere transportindustrien. Markedsstørrelsen gjør det veldig attraktivt for store bil- og teknologiselskaper. Med så mye på spill, er det klart at autonom kjøring er en av de viktigste teknologiske fremskrittene å se på i de kommende årene. Investorer som tror på disse fremskrittene, kan se etter muligheter innenfor dette rommet med høyest avkastning. Verdipapirer innenfor denne listen er...


Explorer: Her er Fords nye elektriske SUV

Ford lanserer nå sin andre elbil i Europa i form av crossoveren Explorer som er basert på VWs MEB-plattform.


Opel Corsa restyling: ny front og økt elektrisk rekkevidde

Nye Opel Corsa er klar til å imponere med sin restyling midt i karrieren. Fronten er endret med den karakteristiske svarte stripen som slutter seg til LED-lyktene, som også er tilgjengelige i en Intelli-Lux-versjon med 14 elementer.Men nyhetene slutter ikke der: Den elektriske versjonen har en rekkevidde på over 400 kilometer takket være en effekt på 100 kW eller 115 kW.Om bord er det nye infotainmentsystemet basert på den integrerte Snapdragon Cockpit-plattformen fra Qualcomm Technologies og trådløs tilkobling for Apple CarPlay og Android Auto.Blant funksjonene er adaptiv cruisekontroll og kollisjonsvarsling med automatisk nødbremsing.


MC-fører bevisstløs etter kollisjon i Odalen

En bil og en motorsykkel har kollidert i Nord-Odal i Innlandet fylke. MC-føreren er bevisstløs og behandles av personell fra luftambulansen.


Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged kunngjort

Nylig rapporterte vi at den vanligvis pålitelige insideren billbil-kun hadde avslørt at Hot Wheels Unleashed var i ferd med å få en oppfølger ganske snart - og det fikk den også. Milestone har nå annonsert Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, som lanseres 19. oktober til PC, PlayStation, Switch og Xbox. Denne gangen kan vi se frem til fem forskjellige miljøer, "hver med unike racingoverflater som påvirker kjøretøyets ytelse for en mer dynamisk...


Volvo og Polestar med mer støtte til CarPlay

Gode nyheter for alle som kjører en moderne Volvo eller Polestar, og ikke minst for de som også har en iPhone-telefon. Svenskene ruller nemlig ut en stor programvare-oppdatering. OTA gjør livet lettere for bilprodusentene ‒ og bedre for de som kjører bilene deres. For dette står nemlig for «Over The Air», og åpner for muligheten […] Innlegget Volvo og Polestar med mer støtte til CarPlay dukket først opp på Bil24.no.


Kjapp test av Xpeng P7 High Performance

Vi har tatt en førproduksjonsmodell av Xpeng P7 AWD High Performance på en kjapp en prøvetur. Sander (Blomgren) har sett på Xpeng P7 i facelifted utgave før, men denne gangen skulle vi få være med på en liten prøvetur i områdene nær Lørenskog. Vi hadde akkurat fått prøve en tur med en førproduksjonsmodell av SUV’en […] Innlegget Kjapp test av Xpeng P7 High Performance dukket først opp på Bil24.no.


Rekkevidde-angsten lever i beste velgående

Selv om nye elbiler nå til og med strekker ut rekkevidden til over 600 kilometer, er det fortsatt mange som er skeptiske. Og spesielt blant de som ikke kjører en elbil. Vi skal ikke så veldig mange år tilbake før den vanlige rekkevidde-grensen til elbilene lå på 400 kilometer. Denne befinner seg nå på 500 […] Innlegget Rekkevidde-angsten lever i beste velgående dukket først opp på Bil24.no.


Rolls-Royce Ghost i helt rosa: "stunner"-bilen er for en ekstravagant forespørsel

En velstående kundes ønske om en helt rosa Rolls-Royce Ghost er nok et av de merkeligste. Instagram-influenceren, kjent som @ChampagneRose, brukte fire dager på å velge den skreddersydde fargen, kalt Champagne Rose. Alt, inkludert interiøret, er rosa med noen få kontraster i svart, som på rattet. Bilen har en rosa Starlight Headliner-"himmel" med 1132 fiberoptiske lyselementer som simulerer en nattehimmel og innebygde piknikbord, hver med 5500 individuelle punkter og over 30 timers arbeid. Det er ikke første gang Rolls-Royce produserer en bil i denne fargen. I 2013 produserte de en tidligere generasjon Ghost i denne fargen for å støtte brystkreftbehandling, og i 2017 bestilte samleren Michael Fux en Rolls-Royce Dawn i ensfarget fuchsia.


Første Lamborghini Countach LP500S noensinne produsert funnet etter flere tiår med forsømmelse

Historien om den første Lamborghini Countach LP500S noensinne produsert er ulikt noen annen forlatt bilhistorie. I 1982 debuterte denne superbilen på bilutstillingen i Genève, men nå har den blitt funnet i et forlatt lager i Van Nuys, California.Etter at 'Driver Source' -mennene kalte inn Valentino Balboni, Lamborghinis historiske testfører, for å gjøre en ekspertrapport, ble det bekreftet at denne Countach faktisk er den som debuterte i 1982, med noen modifikasjoner.Den italienske superbilen hadde havnet i hendene på Carlos Cavazo, gitarist i Quiet Riot, i 1985 og ble lagt til hvile i et lager i Van Nuys i 2001, og havnet i glemmeboken etter eierens død i 2021. Prisen for denne superbilen i forlatt tilstand er $ 695 000 (€ 642 000), men mye vil være nødvendig for restaureringen.


Leclerc samler inn penger til flomofre - auksjonerer bort kjøredress

Ferrari-fører Charles Leclercs kjøredress fra Monacos Grand Prix skal neste uke auksjoneres bort. Inntektene går til ofrene for flommen i Nord-Italia.