Motor

Trending:


Åtte biler involvert i kjedekollisjon på E6 ved Kløfta

En kjedekollisjon på E6 i nordgående kjørefelt ved Arteid Bru sør for Kløfta har skapt store trafikale problemer. Tre er skadet, og åtte biler er involvert.


Carvana-aksjen har tredoblet seg i 2024: Needham-analytiker ser ytterligere oppside

Carvana Co (NYSE: CVNA) har tredoblet seg siden starten av 2024, men en Needham-analytiker er overbevist om at det ikke er tomt for å kjøre ennå. Chris Pierce oppgraderte aksjer i bruktbilforhandleren i morges til å “kjøpe”. Carvana-aksjen handlet til en topp på $361 under pandemien i 2021. Carvana-aksjen har ytterligere 28 % oppside Needham-analyt...


QuantumScape-aksjen stiger på Volkswagen-avtalen

QuantumScape Corp (NYSE: QS) signerte en avtale med PowerCo – batterienheten til Volkswagen Group (ETR: VOW3) torsdag. Avtalen vil gjøre det mulig for QS-teknologi å drive flere VW-kjøretøyer. QuantumScape-aksjen åpnet omtrent 35 % opp torsdag etter Volkswagen-nyhetene. Hvorfor spiller det noen rolle for QunatumScape-aksjen? Avtalen vil lisensiere ...


Ladeangst hindrer 1 av 3 nordmenn fra elbilferie i Europa

Frykten for å gå tom for strøm er et hinder som gjør at 1 av 3 nordmenn ikke vil reise med elbil på ferie i Europa.


BAE Systems og Rolls-Royce-aksjer har løsnet seg: bedre kjøp?

Aksjene i Rolls-Royce (LON: RR) og BAE Systems (LON: BA) har gjort det bra i år, godt hjulpet av industriselskapenes sterke resultater. BAE-aksjen er opp med 16 % i 2024, mens Rolls-Royce har steget med over 52 %. Markedsverdiene deres er nesten like på 38 milliarder pund. Den samme trenden har skjedd de siste 12 månedene, da RR økte med 200 % mens...


Brann i to kjøretøy på Bjerkreim i Rogaland

Brannvesenet har rykket ut til to biler som brenner. Politiet tror bilene kan ha vært påsatt. Det er ikke snakk om personskade.


Her er de 10 mest solgte cruiser-motorsyklene i Brasil i 2024

Se de 10 cruiser motorsyklene med flest registreringer i Brasil frem til juni 2024.


Celestia (TIA) rally avkjøles etter en imponerende 7-dagers økning

Celestia, den modulære blokkjedeplattformen, har nylig opplevd en bemerkelsesverdig økning i prisen på sin opprinnelige token TIA-pris etter en periode med vedvarende markedsinteresse. I løpet av de siste syv dagene så TIA sin verdi stige til det høyeste på $7,33, noe som representerer en økning på 50 %, og nådde høyder som ikke er sett siden tidli...


Elektrisk motorsag: Disse kommer best ut i testene

Disse elektriske motorsagene får skryt av ekspertene. De er både mer miljøvennlig og stillegående enn klassiske bensindrevne motorsager.


Klimaaktivister har helt oransje maling over ny Tesla-modell i Tyskland

Tyske klimaaktivister har aksjonert mot elbilgiganten Tesla i Hamburg og helt oransje maling over deres nye bilmodell Tesla Cybertruck.


Varsler bruktbilkrise: – Det har vært tøffe tider

Nybilsalget falt kraftig i mars og ytterligere i mai sammenlignet med fjoråret. Nå varsles det krise i bruktbilmarkedet.


Første gang Porsche Macan vises på norsk jord

Dersom du vil se den nye Porsche Macan må du ut og fly i sommer. Bilen som lanseres på det norske markedet først i høst, stilles ut eksklusivt på Oslo lufthavn gjennom sommeren.