Video

Trending:


Furiosa: A Mad Max Saga - Videoanmeldelse

George Miller tar oss med tilbake til Ødemarken i en prequel-historie som kretser rundt Fury Road's Furiosa.


Formel 1: McLaren overrasker med legendehyllest – bytter farge på bilen i Monaco

McLaren-førerne Lando Norris og Oscar Piastri blir ikke å se i sine vante oransje biler under Monacos Grand Prix. I stedet skal de hylle avdøde Ayrton Senna.


Reagerer med vantro mot Tesla: – Ingen ønsker amerikanske tilstander

Streiken har vart i syv måneder, og arbeidere flys inn for å gjøre de streikendes jobb.


Ting du aldri må etterlate i bilen

Vi har tidligere snakket om viktige ting du bør ha i bilen, så nå er det på tide å dekke de tingene du ikke bør ha i bilen. Bilen er en så stor del av livet til mange, at vi har en tendens til å legge igjen alle slags ting i bilen, som oftest uten å tenke over potensielle konsekvensene. Denne listen er ikke begrenset til bare ting, det er for eksempel aldri greit å forlate små barn eller kjæledyr i bilen, selv om det bare er for et kort øyeblikk. Klikk gjennom dette galleriet og bli kjent med tingene du aldri bør la være igjen i bilen.


Test av BMW i7 xDrive Protection: – En elektrisk festning

I oljenasjonen og elbilens hjemland bør toppene gå foran med et godt eksempel. Hva er da mer naturlig enn at Kongen og statsministeren kjører elektriske BMW i7 xDrive Protection?


Steam-spill fjernes fra Tesla-biler

For to år siden ble det kunngjort at Tesla Model S og X ville få Steam-støtte, noe som gjorde det mulig å spille spill som Cuphead og The Witcher 3: Wild Hunt på bilenes infotainmentsystemer. Men av en eller annen uklar grunn har Tesla nå endret syn på dette, og via Electrek.co avsløres det at denne funksjonen blir fjernet uten videre varsel. Alt som nye Tesla-eiere har blitt fortalt om årsaken er: "Tesla oppdaterer spillcomputeren i Model X, og...


Tesla kutter prisen med tusenvis av kroner

Nå kommer Tesla med rabatt - men det er en hake.


Super Hooligan - rå gateracer fra Indian

Indian har fått med seg MC-racer og custom-bygger Roland Sands til å lage en rå «Flat Track» Super Hooligan. Prisen er 312.900 kroner.