VIDEO: LEWIS HAMILTON KJøRER NISSAN SKYLINE R34 GT-R I TOKYOS GATER OG SJOKKERER NETTET

Under en avslappende stund i Formel 1-sesongen i Asia, fanget Lewis Hamilton, syv ganger verdensmester og Mercedes-fører, oppmerksomheten på sosiale medier.

Den britiske føreren la ut en video der han kjører den ikoniske Nissan Skyline R34 GT-R gjennom Tokyos gater, en bil kjent fra filmfranchisen “Fast & Furious“, kjørt av Paul Walker i rollen som Brian O’Conner.

+ Klikk her for å se videoen

Videoen viser Hamilton som navigerer gjennom Tokyos travle avenyer og motorveier på en regnfull natt, og utfører dristige manøvrer, inkludert en “donut”. Dette er ikke første gang Hamilton er sett bak rattet på en Skyline R34 GT-R i Japan, noe som understreker hans forkjærlighet for denne sportsmodellen.

Nissan Skyline R34 GT-R, lansert i år 2000 og fremhevet i “Fast & Furious 4” i 2009, er hyllet av bilentusiaster for sitt klassiske design og robuste ytelse. Utstyrt med en seks-sylindret RB26DETT twin-turbo motor, leverer bilen 320 hestekrefter og akselererer fra 0 til 100 km/t på omtrent 5,4 sekunder.

I filmene ble bilen modifisert under tilsyn av Paul Walker, inkludert å bytte chassis med det fra Skyline GT-T-modellen for å forbedre ytelsen uten å kompromittere den originale mekanikken.

Hamiltons video, i tillegg til å bli viral, feirer minnet om Walker og arven fra “Fast & Furious“, mens den viser føreren som nyter sin lidenskap for biler utenfor racerbanen.

Bilde og video: Reproduksjon Instagram @13thwitness. Dette innholdet er skapt med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

2024-04-20T11:13:41Z dg43tfdfdgfd