FABIO QUARTARARO ADVARER PECCO BAGNAIA OG DUCATI: 'DET VIL SNART VæRE KAMP'

Vanskelighetene er der, men intensjonen er å overvinne dem så snart som mulig.

Fabio Quartararo tror på Yamahaen sin, og etter å ha tapt regnbue-duellen med Pecco Bagnaia i 2022, sender han en melding til verdensmesteren og generelt til Ducati-universet. Ifølge franskmannen er faktisk det japanske laget i nærheten av å bli en trussel mot de røde fra Borgo Panigale igjen.

"Det har ikke vært en skikkelig kamp mellom meg og Bagnaia ennå," husket Quartararo i et intervju for 'NBC Motorsports'. "Vi mangler en en-mot-en, for noen ganger har det skjedd at han har falt og jeg har vunnet, andre ganger det motsatte. En duell mellom oss vil imidlertid komme snart. Også fordi jeg synes Yamaha har gjort en god jobb i år."

Quartararo analyserte deretter den bitre slutten på 2022-sesongen. "Vi endte på andreplass," forklarte han, "men jeg kan si at jeg lærte mye. Spesielt i andre halvdel av mesterskapet, da Ducati gjorde store fremskritt og vi var bak. Jeg ga 100 prosent, men jeg var for frustrert. Jeg kunne ikke kose meg, og jeg var for fokusert på det faktum at jeg ønsket å vinne, og jeg klarte det ikke. Men noen ganger er det nyttig å tenke at du må kjempe for fjerde- eller femteplassen, og det er OK.

2023-03-17T20:20:01Z dg43tfdfdgfd