MOTOGP, PECCO BAGNAIA STOLER IKKE På MARC MARQUEZ

Ordene til Pecco Bagnaia

Pecco Bagnaia snakket med Motorsport etter de to dagene på Portimao: "Jeg er fornøyd, fordi vi har jobbet mye i disse fem dagene med testing før sesongstart, og ting har alltid fungert litt bedre. I dag har vi innsett at jeg liker den nye sykkelen bedre enn den gamle, fordi den passer min stil enda bedre. Jeg kan gjøre litt av alt jeg vil, både med de nye dekkene og de brukte dekkene, så jeg er veldig fornøyd med disse testene og jeg tror vi er klare til å starte."

"Vi er veldig konkurransedyktige og i hodet mitt ønsket jeg å gjøre en 1'37″8. Men jeg rotet til utgangen av 8, fordi jeg forventet det litt for mye og hadde en hump på utgangen. Men det er OK, også fordi det var vanskeligere å kjøre fort på ettermiddagen enn i morges fordi det var mer vind. Men alt gikk veldig bra, både tidsangrepet og de to sprintløpene."

Han la til om tittelløpet: "Ærlig talt, tester er alltid noe å forstå, fordi du vet aldri hva de andre føler. Jeg føler meg ikke som favoritt, for dette er ikke en løpshelg. Hvis det var en Grand Prix ville jeg sagt ja, at vi ville være klare til å kjempe om seieren i morgen, men akkurat nå er jeg bare fokusert på å prøve å forbedre situasjonen vår igjen. Yamaha tok et stort skritt fremover i dag. De forbedret seg både i tidsangrepet og når det gjelder tempo, selv om de fremdeles ikke var på vårt nivå. Fabio var også veldig rask i Sprint Race-simuleringen. Jeg tror Honda virkelig prøver mange ting, så når de har alt skissert, er jeg overbevist om at de vil være i stand til å holde seg foran. Enea og Marini var også veldig raske, men i testing er det alltid veldig vanskelig å forstå verdiene. Men hvis jeg må si tre navn, sier jeg Enea, Quartararo og Marquez."

2023-03-13T08:32:32Z dg43tfdfdgfd