BMW 5-SERIEN LANSERES MED INNEBYGDE VIDEOSPILL

Da den tyske bilprodusenten BMW presenterte sin nye 5-serie i forrige uke, var en av de store nyhetene at bilens infotainmentsystem også kan brukes til dataspill. BMW har inngått et samarbeid med det sveitsiske selskapet Airconsole, som skal forsyne 5-serien med en rekke spill.

Ved lanseringen vil totalt 15 titler bli levert sammen med bilen, blant annet Go Kart Go, Golazo, Music Guess og Overcooked. Mobiltelefonen din vil fungere som kontroller, og totalt har Airconsole rundt 190 ulike titler i biblioteket som BMW vil kunne bruke.

På selskapets offisielle blogg kan du lese mer om detaljene, og der nevner de blant annet en begrenset modell av i5 som kommer med en unik lakkering som henter inspirasjon fra 8-bits-æraen.

"Med AirConsole kan spillerne spille såkalte casual games. Dette er spill som er enkle å plukke opp og spille, og som er intuitive å styre. Utvalget som er tilgjengelig i forbindelse med markedsintroduksjonen av den nye BMW 5-serie sedanen, omfatter racing-, sports-, quiz- og musikkquiz-spill samt simulerings-, strategi-, jump-and-run- og pusselspill. Blant de rundt 15 titlene som er tilgjengelige fra starten av, finner vi blant annet "Go Kart Go", "Golazo", "Music Guess" og "Overcooked". Porteføljen av tilgjengelige spill vil utvides fortløpende."

Vi mistenker (og håper) at spillene bare vil være tilgjengelige når bilen er parkert. Hva synes du om konseptet med å tilby spill i bilens infotainmentsystem, noe Tesla også tilbyr?

2023-06-01T08:39:54Z dg43tfdfdgfd